Naši lidé
Marek Šterner, Chef de Cuisine
Svou kuchařskou cestu jsem začal v hotelové škole v Klánovicích, kde jsem v rámci praxe začal pracovat v hotelu Marriott v Praze pod francouzským šéfkuchařem J. P. Manzacem. Zde jsem strávil 8 let a setkal se tu s šéfkuchařem Z. Pohlreichem. Následně jsem působil 2 roky v Ristorante Prosecco pod D. Jakubcem a odtud jsem nastoupil do restaurace hotelu Imperial zpět pod vedení Zdeňka Pohlreicha. Dva roky jsem také působil v jeho švýcarské restauraci Tribecca. Po návratu do Čech jsem nastoupil jako šéfkuchař pro Aloha Bar a Hangar Bar v Praze, kde jsem působil 3 roky. V létě 2019 jsem dostal nabídku účastnit se projektu ARRIGŌ, který mě zaujal natolik, že jsem se i s očekávanou rodinou přestěhoval do Děčína. V ARRIGŌ pro vás budu kromě jiného připravovat také svá oblíbená asijská jídla.
Mirek Kalina, Chef Ambasador
K dobré gastronomii jsem poprvé nahlédl v rámci brigád U zlatého hada v Karlově ulici, a to v době kolem Sametové revoluce. Poté jsem začal poctivě čerpat inspiraci po celé Evropě, absolvoval jsem řadu zahraničních stáží v Německu, Norsku a Francii, kde jsem si dokonce zavařil po boku umělců s třemi hvězdami Michelin, jako jsou v Les Prés d’Eugenie. V Praze jsem pak působil v řadě vyhlášených restaurací jako je Bazar, Aqua, Kampapark nebo restaurace hotel Hoffmeister. Nakonec jsem si otevřel vlastní restauraci Kalina Kampa a Kalina Anežka. Zajímavou zkušeností pro mě byla také role porotce v kuchařské soutěži MasterChef Česko. Gastronomický projekt ARRIGŌ mě nadchl svou originalitou a lidmi zapálenými k práci, a proto jsem se rozhodl na něm spolupracovat. Jako Chef Ambasador přispívám svými zkušenostmi k tvorbě menu a v otevřené kuchyni pro vás budu téměř každý den připravovat skvělá jídla, která jsme do něj vybrali, ať už se jedná o českou kuchyni obohacenou mými nápady, skvěle připravené ryby nebo zvěřinu.
Radek Hasman, Chef Ambasador
Vystudoval jsem střední hotelovou školu v Ondříčkově ulici v Praze. Po zakončení studia jsem nastoupil do hotelu Ambasador, kde jsem působil dva roky a získával cenné zkušenosti, abych se posléze mohl přesunout do nejlepších podniků v Praze. Pracoval jsem v restauracích Flambé, Bellevue a také v Hotelu Palace. V roce 2002 jsem nastoupil jako Chef de Partie do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde jsem se setkal s Riccardem Lucquem. Netrvalo dlouho a byl jsem povýšen na pozici Sous Chef. Když v roce 2005 Riccardo Lucque otevřel svou restauraci Aromi, stal jsem se jejím šéfkuchařem. Se svým týmem v restauraci Aromi jsem získal sedmkrát po sobě ocenění Michelin Bib Gourmand a v průvodci Zagat byla v roce 2005 restaurace Aromi pod mým vedením označena za jednu z 50 nejlepších nově otevřených restaurací na světě. Pravidelně pracovně navštěvuji michelinské restaurace Da Alceo, Il Piastrino, Urbino dei Laghi, Madonnina del Pescatore v Itálii a restauraci Ottolenghi v Londýně. V současné době pracuji jako výkonný šéfkuchař skupiny La Collezione, jsem spolumajitelem restaurace Amano a partnerem v novém projektu Ĺa Cuccina v Praze. V ARRIGŌ budu s potěšením sdílet své zkušenosti z italské kuchyně a připravovat pro vás italské speciality, domácí těstoviny, ryby a mořské plody v rámci speciálních menu.
Tomáš Ouborný, pekař
K pekařině jsem se dostal náhodou v roce 2009. Rychle jsem si toto řemeslo zamiloval a začal se mu věnovat v době svého volna. Navštívil jsem několik seminářů a sledoval nejnovější trendy. Před rokem jsem dostal jedinečnou nabídku na spolupráci s ARRIGŌ, která se nedala odmítnout. Těším se na spolupráci, nejnovější technologie a novou zodpovědnou výzvu v naší pekárně.
Marie Moučková, studená kuchyně
Po dokončení gastronomické školy jsem začala pracovat v hotelu Havel v Hřensku. Po nějaké době přišly mateřské povinnosti, když děti odrostly, vrátila jsem se do kuchyně, a vařila několik let pod zkušeným šéfkuchařem. Poté se naskytla možnost zúčastnit se projektu ARRIGŌ, konkrétně na pozici na studené kuchyně v kolektivu zkušených kuchařů a ambasadorů. Několik měsíců se již intenzivně připravuji na tuto výzvu a zúčastnila jsem se proto několika seminářů a odborných konzultací.
Kudy k nám?
Adresa:
ARRIGŌ
Duchcovská 827
Děčín 405 02

E-mail:
info@arrigo.cz

Telefon:
+420 412 152 811

Jsme součástí
ARMEX LiveCentrum

Otevírací doba:
Unikátní restaurace s terasou:
Ne-Čt 11:00-22:00
Pá-So 11:00-24:00

Opravdová kavárna s terasou:
Ne-Čt 7:30-22:00
Pá-So 7:30-24:00

Náš obchůdek a Řemeslná pekárna:
7:30-19:00

Snídaně:
7:30-10:00

Polední menu:
11:00-15:30

Á la carte menu:
11:00 – 21:30