Naši lidé
Marek Šterner, Chef de Cuisine
Svou kuchařskou cestu jsem začal v hotelové škole v Klánovicích, kde jsem v rámci praxe začal pracovat v hotelu Marriott v Praze pod francouzským šéfkuchařem J. P. Manzacem. Zde jsem strávil 8 let a setkal se tu s šéfkuchařem Z. Pohlreichem. Následně jsem působil 2 roky v Ristorante Prosecco pod D. Jakubcem a odtud jsem nastoupil do restaurace hotelu Imperial zpět pod vedení Zdeňka Pohlreicha. Dva roky jsem také působil v jeho švýcarské restauraci Tribecca. Po návratu do Čech jsem nastoupil jako šéfkuchař pro Aloha Bar a Hangar Bar v Praze, kde jsem působil 3 roky. V létě 2019 jsem dostal nabídku účastnit se projektu ARRIGŌ, který mě zaujal natolik, že jsem se i s očekávanou rodinou přestěhoval do Děčína. V ARRIGŌ pro vás budu kromě jiného připravovat také svá oblíbená asijská jídla.
Mirek Kalina, Chef Ambasador
K dobré gastronomii jsem poprvé nahlédl v rámci brigád U zlatého hada v Karlově ulici, a to v době kolem Sametové revoluce. Poté jsem začal poctivě čerpat inspiraci po celé Evropě, absolvoval jsem řadu zahraničních stáží v Německu, Norsku a Francii, kde jsem si dokonce zavařil po boku umělců s třemi hvězdami Michelin, jako jsou v Les Prés d’Eugenie. V Praze jsem pak působil v řadě vyhlášených restaurací jako je Bazar, Aqua, Kampapark nebo restaurace hotel Hoffmeister. Nakonec jsem si otevřel vlastní restauraci Kalina Kampa a Kalina Anežka. Zajímavou zkušeností pro mě byla také role porotce v kuchařské soutěži MasterChef Česko. Gastronomický projekt ARRIGŌ mě nadchl svou originalitou a lidmi zapálenými k práci, a proto jsem se rozhodl na něm spolupracovat. Jako Chef Ambasador přispívám svými zkušenostmi k tvorbě menu a v otevřené kuchyni pro vás budu téměř každý den připravovat skvělá jídla, která jsme do něj vybrali, ať už se jedná o českou kuchyni obohacenou mými nápady, skvěle připravené ryby nebo zvěřinu.
Tomáš Medo, Chef de Partie
Pocházím z gastronomické rodiny, a tak pro mě bylo rozhodnutí věnovat se vaření celkem jasné. Po dokončení gastronomické školy v Teplicích nad Metují jsem začal pracovat v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou. Po vojně přišla možnost pracovat v zahraničí, např. Hotel Rinaldo v italském Caorle, Hotel Bergers v rakouském Saalbachu, Hotel Elch v Německu a Cruising catering v Holandsku. Po návratu do Čech jsem se vrátil do svých oblíbených hor ve Špindlerově Mlýně a pracoval jsem v Hotelu Harmony club a Hotelu Erlebachova bouda. Poté se mi naskytla možnost pracovat jako šéfkuchař v restauraci U Fořta v Českosaském Švýcarsku, kde jsem se věnoval české gastronomii se zaměřením na tradiční, regionální a zvěřinové pokrmy. V roce 2018 jsem dostal možnost vést projekt ARRIGŌ v roli Executive Chef, kterou jsem s nadšením přijal. V ARRIGŌ pro vás budu každý den připravovat to nejlepší, co jsem se za svůj život z české i zahraniční kuchyně naučil, a dohlížet na chod celé kuchyně.
Radek Hasman, Chef Ambasador
Vystudoval jsem střední hotelovou školu v Ondříčkově ulici v Praze. Po zakončení studia jsem nastoupil do hotelu Ambasador, kde jsem působil dva roky a získával cenné zkušenosti, abych se posléze mohl přesunout do nejlepších podniků v Praze. Pracoval jsem v restauracích Flambé, Bellevue a také v Hotelu Palace. V roce 2002 jsem nastoupil jako Chef de Partie do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde jsem se setkal s Riccardem Lucquem. Netrvalo dlouho a byl jsem povýšen na pozici Sous Chef. Když v roce 2005 Riccardo Lucque otevřel svou restauraci Aromi, stal jsem se jejím šéfkuchařem. Se svým týmem v restauraci Aromi jsem získal sedmkrát po sobě ocenění Michelin Bib Gourmand a v průvodci Zagat byla v roce 2005 restaurace Aromi pod mým vedením označena za jednu z 50 nejlepších nově otevřených restaurací na světě. Pravidelně pracovně navštěvuji michelinské restaurace Da Alceo, Il Piastrino, Urbino dei Laghi, Madonnina del Pescatore v Itálii a restauraci Ottolenghi v Londýně. V současné době pracuji jako výkonný šéfkuchař skupiny La Collezione, jsem spolumajitelem restaurace Amano a partnerem v novém projektu Ĺa Cuccina v Praze. V ARRIGŌ budu s potěšením sdílet své zkušenosti z italské kuchyně a připravovat pro vás italské speciality, domácí těstoviny, ryby a mořské plody v rámci speciálních menu.
Klára Bucková, cukrář Ambasador
Mou původní profesi malířky skla dnes bohatě využívám k malování dortů, vytváření dezertů a zdobení. Po roce 1995 jsem se v Itálii začala věnovat cukrářskému a pekařskému řemeslu, touha poznávat a rozšiřovat znalosti v cukrářském oboru mě dovedla k moderní cukrařině, jakou ji známe dnes. Od koláče přes mousse, bavorský krém ke zmrzlině. Po několik let se věnuji vlastnímu ateliéru, kde plníme sladká přání těch, kterým komerční výrobky již nestačí a chtějí kvalitu. Z části se věnuji předávání svých znalostí a zkušeností dál. V roce 2019 jsem dostala nabídku spolupracovat na projektu ARRIGŌ, který mě baví, a jsem ráda, že i sem mohu předávat své znalosti cukrařiny a podílet se na výrobě sladkého potěšení pro všechny hosty.
Tomáš Ouborný, pekař
K pekařině jsem se dostal náhodou v roce 2009. Rychle jsem si toto řemeslo zamiloval a začal se mu věnovat v době svého volna. Navštívil jsem několik seminářů a sledoval nejnovější trendy. Před rokem jsem dostal jedinečnou nabídku na spolupráci s ARRIGŌ, která se nedala odmítnout. Těším se na spolupráci, nejnovější technologie a novou zodpovědnou výzvu v naší pekárně.
Marie Moučková, studená kuchyně
Po dokončení gastronomické školy jsem začala pracovat v hotelu Havel v Hřensku. Po nějaké době přišly mateřské povinnosti, když děti odrostly, vrátila jsem se do kuchyně, a vařila několik let pod zkušeným šéfkuchařem. Poté se naskytla možnost zúčastnit se projektu ARRIGŌ, konkrétně na pozici na studené kuchyně v kolektivu zkušených kuchařů a ambasadorů. Několik měsíců se již intenzivně připravuji na tuto výzvu a zúčastnila jsem se proto několika seminářů a odborných konzultací.
Kudy k nám?
Adresa:
ARRIGŌ
Duchcovská 827
Děčín 405 02

E-mail:
info@arrigo.cz

Telefon:
+420 412 152 811

Jsme součástí
ARMEX LiveCentrum

Otevírací doba:
Unikátní restaurace s terasou:
Ne-Čt 11:00-20:00
Pá-So 11:00-20:00

Opravdová kavárna s terasou a bistro:
Ne-Čt 8:00-20:00
Pá-So 8:00-20:00

Náš obchůdek a Řemeslná pekárna:
Po-Ne 8:00-20:00

Snídaně:
Denně 8:00-10:00

Polední menu:
Po-Pá 11:00-15:00

Á la carte menu:
11:00 – 19:30