Září
18. - 19.

Italské degustační menu

Degustation "Mare e monti":

Amousse bouche:
Gazpacho, pupek z tuňáka

Telecí tataráček, ořechová voda, balsamico / 2016 Gavi di Gavi „Atius“, La Ghibellina, Piemonte

Hovězí morek, kalamáry, mořský ježek, rozmarýn / 2019 Riesling Phylit Feinherb, Kruger – Rumpf, Nahe

Lilek parmiggiana, taleggio, bazalkový krém, sušená rajčata / 2018 Cannonau di Sardegna MAGNUM „Il Fiori“, Pala, Sardegna

Ravioli plněné sýrem robbiola, lanýžová velutata / 2018 Barbera d´Alba, G.D.Vajra, Piemonte

Mořský ďas, květák, vanilka, omáčka z kedlubny / 2019 Sauvignon Turmhof MAGNUM, Tiefenbrunner, Alto Adige

Hovězí entrecote, avokádo, houbové carpaccio, artyčoky / 2016 Nero di Avola „Nerojbleo“ MAGNUM Gulfi, Sicilia

Pre dessert:
Zmrzlina z ricotty, karamelizovaný popcorn, skořice

Dessert:
Quenelle z fíků, pomerančový sorbet, mandlový krém, mrkev


Cena degustačního menu 1 600 Kč
Cena včetně párování s vínem: 2 290 Kč



Představujeme Radka Hasmana:
Radek se celý život učil od těch nejpovolanějších, jako je Riccardo Lucque, v jehož restauraci se stal v roce 2005 šéfkuchařem. Zde pak společně se svým týmem získal sedmkrát po sobě ocenění Michelin BiB Gourmand a tato restaurace byla pod jeho vedením označena v průvodci Zagat za jednu z 50 nejlepších nově otevřených restaurací na světě. V současné době Radek pracuje jako výkonný šéfkuchař skupiny La Collezione, je spolumajitelem restaurace Amano a partnerem v novém projektu La Cuccina v Praze.


Těšíme se na viděnou v ARRIGO.