Mirek Kalina, Chef Ambasador
K dobré gastronomii jsem poprvé nahlédl v rámci brigád U zlatého hada v Karlově ulici, a to v době kolem Sametové revoluce. Poté jsem začal poctivě čerpat inspiraci po celé Evropě, absolvoval jsem řadu zahraničních stáží v Německu, Norsku a Francii, kde jsem si dokonce zavařil po boku umělců s třemi hvězdami Michelin, jako jsou v Les Prés d’Eugenie. V Praze jsem pak působil v řadě vyhlášených restaurací jako je Bazar, Aqua, Kampapark nebo restaurace hotel Hoffmeister. Nakonec jsem si otevřel vlastní restauraci Kalina Kampa a Kalina Anežka. Zajímavou zkušeností pro mě byla také role porotce v kuchařské soutěži MasterChef Česko. Gastronomický projekt ARRIGŌ mě nadchl svou originalitou a lidmi zapálenými k práci, a proto jsem se rozhodl na něm spolupracovat. Jako Chef Ambasador přispívám svými zkušenostmi k tvorbě menu a v otevřené kuchyni pro vás budu téměř každý den připravovat skvělá jídla, která jsme do něj vybrali, ať už se jedná o českou kuchyni obohacenou mými nápady, skvěle připravené ryby nebo zvěřinu.